Sektörde yaşanan gelişmeler ve hızla yükselen ivme, çay ve kahve üretiminde su filtrasyonunun önemini arttırmıştır. Türkiye çay üretiminde 5. sırada , tüketiminde ise 1. sıradadır.* Kahve tüketimi ise ülkemizde hızla yükselmektedir.** Sıcak içeceklerin ortalama %95 ‘ i sudur. Dolayısı ile suyun kalitesi , içeceklerin lezzeti ve ekipman koruması konusunda büyük önem taşımaktadır.
Sıcak içecek sektörü için özel tasarlanmış ürünlerimiz ;
- Özel filtrasyon metotları ile en iyi aromayı elde etmeyi,
- Isıtma kaynaklı kireç problemlerini minimize etmeyi,
- Küçük hacimde yüksek kapasite ile yerden ve paradan tasarrufu sağlar.
* Dünya Çay Raporu, 2017
** Uluslararası kahve organizasyonu istatistikleri